RSS

MarySaintMary är emo

26 Apr

Emo Saint Mary blev idag efter världens tråkigaste jävla föreläsning (som skulle handla om Språkrådet men som kom att handla om svenska skrivregler) så trött på att vara vuxen att hon efter föreläsningens slut gav sig ut på stan och inhandlade 1) en tröja som var så EMOASFUCK att hon inte ens vågar lägga ut en bild på den 2) The Black Parade is Dead! (CD+DVD) med My Chemical Romance. (Och började dessutom tala om sig själv i tredje person.)

Alltså. My Chemical Romance. Mitt ljus i tristessen. Min trygghet i främmande land. Min inspiration till slashigt författande. Min tröst när flygen inte gick. Hur man nu kan se ett band som i stort sett handlar om DÖDEN som trösterikt men så var det iallafall.

Vill typ äta upp Gerard!

En låt ur dvdn. Som ju lär vara filmad av en flata eller nåt, för det är alldeles för mycket fokus på Krullet och för lite på sötnosarna på andra sidan. (Nej, inte en heterokille. Alla vet att heterokillar är de som dreglar mest av alla över guys like these.)

Och till sist en disclaimer till alla fashioncorekids som eventuellt läser detta: Jag vet att man inte får säga att My Chem är emo för dom är faktiskt !!Alternativ Rock!! och att OMGEMOÄRENMUSIKSTILENTRÖJAKANINTEVARAEMO!!! Men jag skriver så ändå för det är kul.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 26 april 2010 i Musik

 

Etiketter: , ,

2 svar till “MarySaintMary är emo

 1. Hansen

  26 april 2010 at 21:19

  Välkommen in i modernmusiken, 2år försent.

   
  • MarySaintMary

   26 april 2010 at 21:22

   två?! snarare tio år försent. inte för att mcr fanns för tio år sen, men du vet, hela grejen funkar bättre när man är 16.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: