RSS

Yes, Edward, Jacob is hotter than you. In every way.

10 Jul

Jag var och såg Eclipse på bio häromdagen, alltså tredje delen i Twilightserien, och tänkte att jag skulle berätta lite om den, om det är någon som tvekar på om de ska gå och se den eller ej. Det snabba svaret är: OMG se den! Men jag tänkte jag skulle utveckla det lite.

Twilight presenterar ju Edward och vampyrerna medan New Moon presenterar Jacob och hans varulvsgäng. I trean är det mycket av allt. Edward, Jacob, vampyrer, varulvar, känslor och ett helt fantastiskt triangeldrama.

Jacob och Edward försöker hela tiden bräcka varann och Bella vill bara vara Schweiz. Själv förstår jag fortfarande inte hur hon kan välja 109-åriga Edward (med värderingar därefter) framför underbara Jacob, 16. Men hey, alla har ju sina fetischer. En sak är iallafall säker, Jacob skulle inte vänta till efter äktenskapet med att ligga! Mheheheh.

Sen är det typ nån story om vampyrer som ska attackera Bella och hennes vampyrvänner, för att föra handlingen framåt antar jag. Men den bidrar iallafall till att varulvarna och vampyrerna, och därmed Jacob och Edward, måste samarbeta, på bästa fan fiction-manér. (Hade jag inte ogillat Edward så mycket hade jag nog gärna sett honom och Jacob ihop (!). Nu känns det mest…ewww.) För känns inte den här scenen extremt fan fiction-tillrättalagd, så säg?

Edward ska skydda Bella uppe i bergen, långt ifrån striden. Dock kan inte Bella gå dit själv, eftersom vampyrerna då skulle kunna följa hennes extraordinära bloddoft, så Jacob måste bära henne dit! Så hamnar Jacob, Bella och Edward ensamma i ett tält in the middle of nowhere, mitt i smällkalla vintern. Bella ligger i tältet och kan inte sova, hon håller på att frysa ihjäl. Och mycket kan vampyrer göra, men varma är de inte. Enter shirtless Jacob. Han tittar på Edward och yttrar den numera klassiska repliken: ”Let’s face it. I’m hotter than you!”, ler sitt charmerande leende och kryper nöjt ner bredvid Bella i sovsäcken. Att säga att jag älskar det vore en underdrift. Det här är fanservice at its best.

Annonser
 
4 kommentarer

Publicerat av på 10 juli 2010 i Film

 

Etiketter: , ,

4 svar till “Yes, Edward, Jacob is hotter than you. In every way.

 1. Hansen

  10 juli 2010 at 14:09

  HAHA, roligt att de hade den repliken med i filmen (Den i YT-klippet), för det är väl det alla undrar…

   
  • MarySaintMary

   10 juli 2010 at 14:45

   Jacob owns a shirt, he just chooses not to use it :D I böckerna förklaras det ju.

   Ja, känns lite meta, meta är kul!

    
 2. Mickis

  10 juli 2010 at 17:05

  Så jäkla bra var filmen!! Jacob var miljoner gånger snyggare i denna filmen=)

   
  • MarySaintMary

   10 juli 2010 at 18:34

   Skitbra, bästa Twilightfilmen hittills!

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: