RSS

Alltså, det här…

12 Jan

En man ber en bön på en busshållplats och går sedan på en buss.

Det blir fullt polispådrag och stora rubriker i lokaltidningen om att det är nåt hemskt på gång, innan det fastslås att mannen inte är det minsta misstänkt för någonting kriminellt.

Skämskudde, plz.

Annonser
 
8 kommentarer

Publicerat av på 12 januari 2011 i Allmänt

 

8 svar till “Alltså, det här…

 1. Rick

  12 januari 2011 at 20:55

  Och du inte tycker det är lite dumt av mannen att börja be i det offentliga så kort tid efter bombdådet i Stockholm som ja hade tydligt muslimskt (om än skruvat) orsak? Om jag är med i en förening där en annan medlem spränger sig själv i luften i syfte att döda anndra, ja…då skyltar man inte med att man är med i den föreningen tills all uppståndelse den har lagt sig. Det handlar inte ett skit om religion…det handlar om association, don’t believe otherwise…

   
  • MarySaintMary

   13 januari 2011 at 13:59

   Association, visst. Eller fördomar, kan man också kalla det. Jag såg en film som heter ”Amos & Andrew”, ganska medioker film med en massa klantiga poliser. Polisen blir larmad av två personer som sett en svart man bära omkring på en stereo inne i ett fint och dyrt hus. De påpekar att de inte är rasister, MEN: ”When you see a black man on this island with his arms full of stereo equipment you damn good and well know what he’s doing”. Fast så visar det sig ju att mannen äger huset, och håller på och kopplar in sin stereo. Poängen är att det här är sånt som kan hända i ”klantiga polis”-filmer, och då kan man skratta åt fördomarna, men när det händer i verkligheten är det bara tragiskt. Man har rätt att bära omkring på en stereo nära ett fönster i sitt hus oavsett hudfärg och man har rätt att utöva sin religion i Sverige oavsett vilken religion man har. Man har dessutom rätt att ha kort kjol på krogen utan att bli våldtagen och ja, man har faktiskt rätt att skylta med att man är medlem i vilken förening man vill, utan att bli trakasserad för det.

    
 2. Josefine

  13 januari 2011 at 9:47

  Det är väl jättebra att man tar det säkra före det osäkra. Tänk om det faktiskt hade varit någon som sprängde andra människor i luften och det kom fram att väktare och poliser Inte hade gjort något? Det om något hade varit dålig reklam både för poliser, muslimer och väktare.

   
  • MarySaintMary

   13 januari 2011 at 14:00

   Varför skulle han spränga någon i luften för att han bad?

    
 3. KajsaLisa

  13 januari 2011 at 18:52

  Skall testa själv nästa gång bussen är försenad. Kanske hjälper :)

   
 4. Patsy

  13 januari 2011 at 19:41

  Blev så jävla störd när jag läste det där. USCH.
  Stackars stackars människa.
  HELT sjukt!
  Det här jävla muslimhatet/rädslan och terroristhysterin börjar gå lite VÄL långt tycker jag. Han utövade sin jävla religion liksom. OMFG. (eller i det här fallet OMFA :p)

  Upprörd blir jag!

   
  • MarySaintMary

   13 januari 2011 at 20:26

   OMFA <-this! det skulle man börja säga.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: