RSS

MarySaintMary metadrömmer

06 Apr

Jag drömmer relativt ofta att jag har tänder som är lösa, eller tappar tänder. Enligt internet kan det betyda allt från stora förändringar i livet till att jag ska bli fattig till att jag är rädd att förlora något. Så, eh, hoppar drömtydningen, den är hursomhelst ointressant eftersom jag inte tror på den. Vad jag skulle skriva var:

Eftersom jag ofta drömmer att jag tappar tänder så har jag funderat en del om det i vaket tillstånd, och diskuterat det med folk. Faktiskt så mycket att jag nu har lärt mig: jag har aldrig lösa tänder i verkligheten. Jag vet det. Har jag lösa tänder så drömmer jag. Så för ett tag sen drömde jag att jag hade tänder som ville lossna. Då tänkte jag i drömmen: ”Hm. Jag har ju sagt förut att om jag har lösa tänder så drömmer jag. Men det här känns inte som en dröm. Jag kanske ska testa att släcka lampan, för jag har hört att det inte går i drömmar. Kan ju vara kul att se vad som händer.” Allt detta funderade jag på för att ändå förkasta idén. ”Äh. Det är ju helt uppenbart ingen dröm, känns alldeles för verkligt!” FACEPALM.

Inatt drömde jag igen att jag tappade tänder, förmodligen för att jag upptäckte en fjärdedels visdomstand som letat sig ut igår (är det normalt att börja få visdomständer vid 27?). Och jag, i drömmen, bah: ”Åh, coolt! Jag trodde bara det var när jag drömde som jag tappade tänder, men så är det ju inte!”

Kan jag och mitt undermedvetna bara komma överens om att om jag ens behöver fundera över om det är en dröm, så är det garanterat det?

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 06 april 2011 i Allmänt

 

Etiketter: ,

Ett svar till “MarySaintMary metadrömmer

  1. Malin

    06 april 2011 at 16:47

    Haha, underbart!

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: