RSS

Att göda kreativiteten

20 Apr

Jag har så mycket kreativitet i mig som vill komma ut, samtidigt som jag har svårt för att kanalisera den. Jag vill skriva låtar och böcker och bra blogginlägg på samma gång, men måste nog någonstans inse att ett av tre ändå faktiskt är vad man kan begära åt gången. Dessutom blir jag så lätt handlingsförlamad, speciellt nu när det är grått ute (blir trött), snöblandat regn OCH pollenchock på samma gång (what is this I don’t even) och Benjamin pluggar hemma (får inte vara själv).

Men jag har iallafall lyckats starta igång ett skrivarprojekt tillsammans med min vän Randy, där vi skriver vartannat kapitel på nån slags young adult-”bok” (fast i bloggform) à la Nick och Norahs oändliga spellista, Den andre Will Grayson osv. Det är jättespännande, för ingen vet vad som kommer att hända och det är som att skriva och läsa en bok på samma gång! Vi har väl någon form av gemensam tanke för känslan på boken, men vi har verkligen inte bestämt nånting angående handlingen. Kul grej som rekommenderas till den som har skrivtorka och en kreativ vän! Fördelen med detta är att till skillnad från vårt musikskapande så fungerar detta hur bra som helst på distans.

Länk till projektet så att man kan följa det i realtid kommer eventuellt upp framöver, vi har bara inte riktigt pratat igenom det här med feedback och om vi vill ha den eller inte. Det ligger kanske ett värde i att skriva för sin egen skull också.

Annonser
 
3 kommentarer

Publicerat av på 20 april 2012 i Allmänt, Läsning

 

Etiketter: , ,

3 svar till “Att göda kreativiteten

 1. den rabiata orakade flat-feministen fanny

  21 april 2012 at 15:18

  Skoj. Hoppas man får läsa snart.

   
  • MarySaintMary

   22 april 2012 at 17:23

   Tack! Det får man nog, tror jag!

    
 2. kajsalisasblogg

  23 april 2012 at 10:23

  Behöver du komma igång med skrivandet så testa den här sajten, har själv legat där sen i somras. Jättekul sätt att motionera kreativiteten, sen får man feedback från andra, det är vi tyvärr lite dåliga på men det tar tid att göra det konstruktivt. Man behöver ju inte vara med varje vecka om man inte känner för det. Vet inte om dom tar emot fler men om du är intresserad så släng iväg ett mail.
  http://pennfajten.se/

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: